• Schluff Jull
  • Bugaboo Tang
  • Ex Ronny Toober
  • Soul Snatchers

welkom


Vanaf a.s. 6 juli is het weer zover. Dan gaan de Nolensparkfeesten weer van start. Van 6 juli t/m 24 augustus om precies te zijn. Dit unieke evenement kenmerkt zich door het wekelijkse aanbod van livemuziek op de zomerse maandagavonden. Dit jaar zal dat maar liefst 8 weken lang zijn. Het thema is: Venloosche Vakantie! De verwachting is namelijk dat veel mensen dit jaar de vakantie dichter bij huis zullen zoeken. De Nolensparkfeesten biedt deze groep mensen en natuurlijk de thuisblijvers, een zomers programma aan.

Diverse bands zullen de revue passeren en vele muzieksoorten komen aan bod. Van Soul tot Rock, van Salsa tot Dialect, van Funk tot Disco, elke bezoeker komt zo aan zijn trekken. uitjedakpartyDe avonden beginnen steevast om 19.00 uur, met uitzondering van de 2de editie op 13 juli. Dan is het namelijk de beurt aan Uit In Regio Venlo die in samenwerking met de organisatie van de Nolensparkfeesten een UitjeDakParty organiseert. Deze dag zal om 16.00 uur beginnen. Er is deze dag extra aandacht voor diverse cultuuruitingen. Zo zullen er jonge talentvolle muzikanten optreden, zijn er diverse coole dansacts, zijn er creatieve workshops te volgen en nog veel meer.

Het muzikale aanbod van de Nolensparkfeesten is gevarieerd en voor elk wat wils. Op de website www.nolensparkfeesten.nl vind u meer informatie. De organisatie van de Nolensparkfeesten ligt wederom in handen van Hoezepoes Cultuur Management die dit jaar wordt ondersteund door Nibbel Events. Zowel laatstgenoemde als Hoezepoes Cultuur Management hebben hun wortels in Q4, Venlo.

Tot in het park!!


programma
6 Juli Schluff Jull Westcoastrock
13 Juli Bugaboo Tang Swingblues
20 Juli Ex Ronny Toober Dialectpop
27 Juli Soul Snatchers & Jimi Bell Martin Soul Funk
3 Aug Heavy Seventies Rock
10 Aug Midlife Cruise 60's Rockhits
17 Aug Palladium Salsa Merengue
24 Aug Motown Session band Disco Funk

 


Schluff Jull

Bugaboo Tang

Ex Ronny Toober

Soulsnatchers

Heavy Seventies

Midlife Cruise

Palladium

Motown Session Band