Waar staan we voor bij Chameleons!?

Een heldere en transparante aanpak gecombineerd met een juiste dosis design, techniek en internet marketing zorgen voor een succesvolle online ervaring.

Een frisse kijk op webdesign

Chameleons is een jong en verfrissend webdesign bureau uit Venlo, Limburg. Met een creatieve blik en gevoel voor design kunnen wij u helpen op het gebied van digitale communicatie. Niet alleen zorgen wij voor een professionele aanpak tijdens het ontwerpen van uw website, ook zullen uw projecten opvallen door de onderscheidende uitstraling.

Onze visie

Uw wensen staan bij ons centraal, zó creëren wij in nauwe samenwerking met u de oplossing die past bij uw bedrijf. Elk project of website ontwerp is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden. Dit vraagt om een individuele aanpak om telkens weer het beste resultaat te behalen. Dit bereik je niet alleen, maar juist door de koppen bij elkaar te steken: u kent uw bedrijf het beste!

Uw succes is ons succes, we verplaatsen ons dan ook graag in uw doelen en zullen deze met onze kennis en ervaring tot een succes maken. Wij stellen voor u de juiste internet strategie op waarin al uw wensen en doelen zijn vertaald.

De mensen achter Chameleons

Richard

Richard Duijndam

Creatief vormgever - Online marketeer

Na een studie Communicatiesystemen is Richard zijn passie voor het Internet gaan waarmaken, als Online Marketeer en webontwikkelaar weet hij als geen ander hoe een website in de markt gezet moet worden.


Yves

Yves van Dijk

Creatief vormgever

Een geboren ontwerper. Het kan niet anders zijn of design is er met de paplepel ingegoten. De ware liefde voor dit vak uit zich in uiteenlopende creatieve ideeen en uitspattingen. Een perfectionist tot op de eindstreep, en daarom een waardevolle aanvulling van ons team.


Jeroen

Jeroen Clevers

Webdeveloper

Met zijn jarenlange ervaring is Jeroen een ware PHP guru. In geen enkele opdracht ziet hij een probleem maar juist een uitdaging. Met zijn gestructureerde werkwijze maakt hij van elk project een succes.


Chameleons webdesign