Projecten van Chameleons.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die door het team van Chameleons zijn uitgevoerd of nog in uitvoering zijn.
Klaver Automobielen

Website Klaver Automobielen / Toyota

Toyota dealer Klaver Automobielen in Blerick vroeg Chameleons om hun website in een nieuw jasje te steken. Hier wordt op dit moment druk aan gewerkt.


Dit project is op het moment nog in uitvoering.

Nolensparkfeesten 2009

Website Nolensparkfeesten 2009

Ook dit jaar verzorgde Chameleons de website van de Nolensparkfeesten. Het succesvolle evenement vond voor de vijfde keer plaats in de Venlose binnenstad.


Bekijk de website : Nolensparkfeesten

gebroeders van de laar

Website Gebroeders van de Laar

Chameleons ontwikkelde en implementeerde de nieuwe website van Gebroeders van de Laar. Ook werd de strijd aangegaan met hun concurrenten in de optimalisatie voor zoekmachines in hun branche.


Bekijk de website : Gebroeders van de Laar

Mollef

Website Mollef

Mollef is een nieuw bedrijf gevestigd in Sydney - Australiƫ welke zich richt op de ontwikkeling van duurzame tuinmeubelen. Met een nieuw concept proberen ze een gat in de markt te vullen.


Dit project is op het moment nog in uitvoering.

Nolensparkfeesten

Website Nolensparkfeesten 2008

Voor het derde jaar op rij zullen de Nolensparkfeesten terugkeren in de Venlose binnenstad. Wekelijks zullen er lokale bands op het podium staan van dit gratis festival.


Bekijk de website: Nolensparkfeesten

DutchCourage

Webwinkel Dutch Courage

Dutch Courage is de leverancier van Aloƫ Vera producten voor de Nederlandse en Duitse markt. Chameleons werd gevraagd om de webwinkel te ontwikkelen voor de bestaande website.

Otazu

Website Otazu

Rodrigo Otazu is het kloppende hart achter de succesvolle sieraden van "Otazu". Een succesvolle sieradenlijn wereldwijd. De nieuwe website voor Griekenland werd door Chameleons ontwikkeld.


Bekijk de website: OtazuZoekmachine optimalisatie