Zoekmachine marketing

85% van de online bezoekers komen op uw website met behulp van zoekmachines zoals Google en Yahoo.

Wat is zoekmachine marketing (SEM)?

Zoekmachine marketing is het promoten van uw website binnen zoekmachines zoals: Google, Yahoo en MSN. Het uiteindelijke doel is om meer bezoekers naar uw website te sturen. Met de miljarden websites op het internet is het noodzakelijk dat uw website zichtbaar wordt voor de zoekmachines. Zoekmachine marketing is zonder twijfel de meest belangrijke vorm van online marketing vandaag de dag. Het is de snelst groeiende reclame methode en heeft de mogelijkheid om kwalitatief zeer hoog en gericht publiek richting uw website te genereren.

Waarom gebruik maken van SEM?

  • Zoekmachine optimalisatie en marketing is het meest effectieve en efficiënte reclame medium ooit voor bedrijfseigenaren. Het heeft al bewezen dat het de hoogste omzet genereert uit geïnvesteerde middelen.
  • Zoekmachine optimalisatie en marketing geeft je de mogelijkheid om een globaal publiek te benaderen in elk marktsegment waar uw bedrijf zich in bevindt en vele malen effectiever dan TV, Print, Radio, etc. Door middel van het internet heeft u de kans om uw bedrijf aan meer mensen te presenteren dan ooit. Internet wordt steeds vaker gebruikt door bedrijven en consumenten als onderzoeksmiddel van producten, bedrijven, technologie en het vergelijken van prijzen.
  • Zoekmachine optimalisatie en marketing is cruciaal voor uw succes op het internet. Meer dan 85% van het internet verkeer wordt gestuurd door zoekmachines, daarnaast is uit onderzoek gebleken dat 78% van de gebruikers hun zoektocht beëindigt na het bekijken van de eerste drie zoekresultaten.
  • Zoekmachine marketing is ook de meest meetbare vorm van alle reclame mediums. Gedetailleerde bezoekers statistieken geven u de mogelijkheid om de herkomst te achterhalen, hoe ze op uw website zijn gekomen, hoeveel er omgezet worden in daadwerkelijke kopers, en veel meer.

Er zijn veel verschillende vormen van Zoekmachine marketing, wij specialiseren ons vooral in Zoekmachine optimalisatie aangezien dit heeft bewezen om de meest effectieve manier van online marketing te zijn.

informeer