Zoekmachine optimalisatie

85% van de online bezoekers komen op uw website met behulp van zoekmachines zoals Google and Yahoo.

Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO

Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie kunnen wij uw website laten stijgen in de zoekresultaten voor strategisch gekozen zoekwoorden of termen welke betrekking hebben op uw producten of diensten. Het gaat hier vooral om het laten stijgen van de organische positie van uw website binnen de zoekmachines, het gaat hier dus niet om betaalde posities. Het gaat erom dat er een voetpad wordt gecreƫerd om bezoekers richting uw website te leiden, en dit te blijven onderhouden.

Er zijn verschillende onderwerpen belangrijk tijdens het SEO proces zoals de kennis van de functionaliteit van uw website, de aard van de zoekmachine algoritmes, uw concurrentie en veel meer. Het succesvol uitrollen van een marketing plan voor uw website op het internet vergt diepgaande kennis van deze elementen om een winst uit investering te kunnen verzekeren. SEO is geen makkelijke discipline om te begrijpen en al zeker niet om te beheersen.

Er zijn vele wegen te bewandelen om SEO uit te voeren en om hoge zoekresultaten te verkrijgen, helaas is het tegenwoordig van groot belang om de regels van de zoekmachines te volgen. Zij beslissen immers of je wordt opgenomen en waar je in de zoekresultaten terecht komt. Het is daarom van belang om te weten welke technieken wel te gebruiken en welke toch echt over het randje zijn. Kijk daarom goed uit met adviezen die op internet staan, een verkeerde techniek kan als gevolg hebben dat u niet meer in de zoekresultaten wordt opgenomen.

Onze zoekmachine optimalisatie service

  • Het onderzoeken van uw markt en website om vast te kunnen stellen wat de beste marketing strategie is voor uw product of dienst.
  • Het onderzoeken en vastleggen van de acties van uw concurrenten.
  • Onderzoeken welke zoekwoorden en termen de meeste effectieve werking hebben voor uw website.
  • Uw website inhoud optimaliseren voor de vastgestelde zoekwoorden en termen.
  • Het aanmelden van uw website bij de grote zoekmachines met sitemap en directories.
  • Het vaststellen van een goede link strategie inclusief wederzijds linken.
  • We bekijken de voortgang en optimaliseren uw website gebaseerd op deze resultaten.
  • Rapporteren en analyseren van alle statistieken en resultaten.

Onderneem nu actie!!

Elke zoekacties van een klant naar uw product of dienst met behulp van een zoekmachine terwijl uw website niet voorkomt in de resultaten is een verlies van een potentiƫle klant voor uw bedrijf! Neem de eerste stap en ben uw concurrenten voor door contact met ons op te nemen.

informeer